Samir Ioniță, liderul Sindicatului Transurb Vaslui, va intra în grava foamei pe o perioadă nedeterminată.

Acțiunea de protest se va desfășura în fața Primăriei Vaslui, iar în acest sens liderul de sindicat a transmis o adresă mai multor instituții, prin care își anunță decizia.

“După mișcarea de protest pe care am avut-o în luna iunie 2019, am semnat un acord cu conducerea Transurb Vaslui. Am primit un spor de 10% la salariu, care impozitat este o sumă mai mică de 250 lei și am convenit să mai primim două prime de câte 150 lei la sărbătorile de Sfântul Andrei și Crăciun. După pichetul din vară, conducerea unității ne-a dat în judecată, dar am câștigat în instanță și judecătorul a transmis că nu admite cererea Transurb Vaslui”, a spus Samir Ioniță.

În cursul lunii iunie 2019, peste 100 de salariați ai SC Transurb au pichetat sediul Primăria Vaslui. Înarmați cu steaguri, fluiere, vuvuzele și pancarte, sindicaliștii au manifestat zgomotos două ore pentru a-și cere drepturile. 

Articolul precedentEduard Popica îi răspunde șefului Cancelariei Primului ministru, după ce acesta a afirma că și- dat demisia în urma rezultatului slab obținut de Viorica Dăncilă la Vasluii
Articolul următorSpitalul Județean Vaslui nu va mai avea heliport