Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni efectuează cercetări cu privire la un cetățean român pentru conducere fără permis şi încredințarea autoturismului unui minor.

La sfârşitul săptămânii trecute, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, pentru un control de rutină, pe comunicația Huși-Murgeni, un autoturism marca Audi, înmatriculat în România, condus de cetățeanul român C.S., în vârstă de 41 de ani, domiciliat pe raza județului Galați.

La controlul de frontieră, în momentul solicitării permisului de conducere, bărbatul a declarat că nu posedă permis.

În urma verificărilor specifice efectuate, s-a concluzionat că bărbatul este proprietarul autoturismului și că nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

Câteva ore mai târziu, polițiști de frontieră din cadrul aceluiași sector au oprit pentru un control de rutină, pe comunicația Huși-Murgeni, același autoturism marca Audi, de această dată condus de cetățeanul român S.C., minor, care era însoțit de proprietarul autoturismului, cetățeanul român C.S..

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și încredințare a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care nu posedă permis de conducere, față de C.S. și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Articolul precedentRacova Pușcași a luat avans în liga a patra
Articolul următorDepistat la volan, cu permis necorespunzător