Primarul Municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, aduce la cunoștință publică faptul că, în cursul acestei zile, a fost informat oficial că astăzi, 29 iulie 2020, a fost emis ordinul de începere a lucrărilor pentru obiectivul „Varianta de Ocolire a municipiului Bârlad km 0+000 – km 11+281 – etapa I”.

Informația a venit din partea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, care a solicitat Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași să comunice antreprenorului (Asocierea Tehnic Asist SRL – Concept Infrastrade Logistic SRL) că în foarte scurt timp va avea loc și predarea efectivă a amplasamentului.

„Am astăzi vestea pe care o așteaptă toți bârlădenii de foarte mulți ani. De pe data de 6 august 2020, de la ora 11.00, dar nu mai târziu de 42 de zile, pot începe lucrările la cel mai mare și important proiect care s-a desfășurat vreodată în Bârlad: varianta de ocolire a municipiului. Așa cum am mai afirmat, este un câștig al fiecărui bârlădean în parte, al fiecărui funcționar care a muncit la acest proiect extrem de vital pentru economia locală și nu numai, dar și al fiecărui om politic care s-a preocupat ca acest vis să devină realitate. Pentru mine, personal, pentru că tot am fost întrebat de mai mulți cetățeni, bucuria este cu atât mai mare cu cât obiectivul se realizează în mandatul actulului guvern, la care am găsit sprijin din toate punctele de vedere. Să dea Dumnezeu ca investiția să se finalizeze în termenele stabilite iar orașul să scape o dată pentru totdeauna de calvarul traficului greu. Știu că multora le-a fost greu, dar mai avem cu toții puțin de răbdat! Să fim înțelegători și să le urăm spor la treabă constructorilor!”, a declarat primarul Dumitru Boroș. 

Articolul precedent100% TU DECIZI! Emanoil Savin, traseistul care n-a ratat niciun partid. Bugetarul cu avere de top Forbes
Articolul următorKlaus Iohannis: ”E un moment critic! Situația este EXTREM de gravă, iar măsurile de protejare a populației sunt importante acum”