Consiliul Județean Vaslui, a alocat 500.000 lei municipiului Bârlad, pentru reparații la acoperișurile liceelor „Mihai Eminescu” și „Gheorghe Roșca Codreanu”. Dumitru Buzatu l-a criticat însă pe primarul Bârladului, Dumitru Boroș.

„Eu nu pot sã înteleg ce administratie face dl. primar Boros, la Bârlad. Ne-a fãcut o cerere de alocare bugetarã de 54 de milioane de lei, când toti banii judetului sunt 28 de milioane, din cei 7,5% impozit pe venit. Suntem oameni seriosi sau nu? Eu zic cã nu, cu astfel de propuneri.

Când doamna Premier a venit sã discute despre situatia celor douã licee din Bârlad, dl. primar nu a venit. De ani de zile, tot discut cu dl. Boros, sã înceapã reparatiile la acoperisurile liceelor, dar nu se face nimic, tot timpul se plânge cã nu are bani. Cum sã spui cã banii la PNDL s-au terminat tocmai când ai adus tu proiectele la cele douã licee?

Am auzit cã nici cadastru nu a fãcut pentru aceste clãdiri, primãria Bârlad. Este un mod de lucru pe care eu nu îl înteleg, iar responsabilitatea o are doar primarul Boros“, a declarat președintele CJ, Dumitru Buzatu.

Articolul precedentRevoltă în cartier! Focar de infecție și bordel într-o fundație abandonată din Bârlad
Articolul următorVIDEO. Casă cuprinsă de flăcări în localitatea Sârbi, comuna Banca