Și în acest an, polițiștii vasluieni au ținut tradiția și au mers să ofere cadouri copiilor instituționalizați de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Negrești, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui vizitează acest centru, an de an, începând din 1990.

Astfel, nici acest sfârșit de an nu a constituit o excepție, cei peste 150 de copii ai Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Negrești primind vizita reprezentanților Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, care au adus cu ei laptopuri, imprimante, dulciuri, mingi, precum și alte materiale pentru petrecerea cu voie bună a timpului liber.

Cadourile au fost oferite copiilor de către adjunctul şefului inspectoratului, comisarul-şef de poliţie Maximiuc Petru, în numele tuturor poliţiştilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui. Aceştia au contribuit benevol, ca în fiecare an, pentru a le insufla acestor copii un strop din magia Crăciunului.

Şi copiii au dorit să-i răsplătească pe poliţişti, prezentându-le, împreună cu  profesorii lor, un frumos şi emoţionant program artistic. În sala de spectacole a centrului s-au auzit urături, colinde, poezii specifice sărbătorilor de iarnă dar și numere de magie, demonstrații de arte marțiale sau reprezentații specifice Anului Nou.

Articolul precedentVIDEO. Momentul în care un minor smulge sertarul cu bani dintr-o sală de jocuri din Bârlad
Articolul următorO femeie din comuna Gherghești bătută de un tâlhar cu furca și cu o piatră