Trei bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 41 de ani, din Dumești, județul Vaslui au fost reținuți pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au probat activitatea infracțională a trei bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 41 de ani, din Dumești, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracțiunilor de infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere.

Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că, în seara zilei de 5 iulie  a.c., un bărbat în vârstă de 45 de ani din municipiul Bacău, însoțit de tatăl său, în vârstă de 67 de ani, din Dumești, județul Vaslui, a depistat mai mulți minori care sustrăgeau lucernă de pe un teren agricol deținut de acesta, în proximitatea satului Valea Marea, comuna Dumești.

La cererea bărbatului de 45 de ani, minorii au părăsit terenul agricol pe care au fost găsiți dar au chemat în ajutor membri ai familiei. Astfel, pe un drum public din satul Valea Mare, în timp ce se întorceau spre locuință, bărbatul de 45 de ani a fost oprit în trafic de trei bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 41 de ani, din Dumești, județul Vaslui, care l-au lovit atât pe el cât și pe tatăl său și folosind o furcă și pietre au provocat daune autoturismului folosit pentru deplasare de persoanele vătămate.

În urma agresiunii, persoana vătămată în vârstă de 45 de ani a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale.

În data de 6 iulie a.c., cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, față de aceștia.

Articolul precedentUn tâlhar a intrat peste o minoră în casă și a primit control judiciar
Articolul următorȘi bătut… și cu pistolul luat: un tânăr din Trestiana bătut măr de trei bârlădeni și dezarmat!