Trei bărbați din Bârlad au primit control judiciar după ce au bătut un tânăr din Trestiana și i-au furat pistolul cu bile de cauciuc. Totul s-a întâmplat miercuri – 3 iulie, în zona unui magazin Non Stop, în jurul orei 23:30.

Conform cercetărilor efectuate de polițiștii bârlădeni, între cei trei agresori și tânărul în vârstă de 20 de ani din localitatea Trestiana, ar fi izbucnit un conflict spontan care a degenerat în bătaie. Văzând că este copleșit numeric, tânărul din Trestiana s-a refugiat în autoturismul personal și a armat un pistol cu bile de cauciuc, procurat și deținut în mod legal. Cei trei agresori s-au năpustit asupra tânărului de 20 de ani și după ce l-au lovit și mușcat de mână, l-au deposedat de pistol.

Cei trei bârlădeni, toți cu vârste de 30 de ani, au fost identificați și reținuți de polițiști, fiind cercetați pentru tâlhărie calificată. Pistolul cu bile de cauciuc a fost recuperat.

„Față de cei trei bărbați a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore în cursul zilei de 05 iulie a.c.. A doua zi, aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Articolul precedentMinori prinși la furat lucernă, s-au întors cu „întăriri”. Proprietarul a ajuns la spital
Articolul următorIntervenție a pompierilor bârlădeni la o casă în flăcări din comuna Iana