Decizie drastică a președintelui Organizației PSD Bârlad, Adrian Solomon, care după ce a vizionat imaginile înregistrate din ședința Consiliului Local din data de 11 iulie a.c., cere demisia președintelui de ședință, consilierului local Sorinel Răducanu.

Acesta este acuzat că a votat proiectul legat de atribuirea terenurilor deși în mod normal, ar fi trebuit să nu participe la vot.

În urma vizionării înregistrărilor cu sedința de Consiliu Local din data de 11.07.2019, deputatul Adrian Solomon – președintele Organizației Municipale PSD Bârlad, i-a cerut demisia din Consiliul Local de îndată consilierului local PSD, Sorinel Răducanu.

Totodată, deputatul Adrian Solomon, cere lămurirea aspectelor legate de redactarea procesului-verbal în care se menționează că Sorinel Răducanu nu a votat iar pe imaginile video apare contrariul.

Pe surse, am aflat că astăzi dimineață (n.r. – 22 iulie) că fiul consilierului social-democrat Sorinel Răducanu și-a retras dosarul depus la Primăria Bârlad prin care solicita un teren cu titlu de folosință gratuită. El se afla pe listele care au fost votate în CL.

Decizia deputatului Adrian Solomon, de a-i cere demisia lui Sorinel Răducanu, ar putea fi motivată și de faptul că PSD Bârlad nu vrea să-și lege numele de o eventuală anchetă a Agenției Naționale de Integritate, care ar pune organizația într-o lumină proastă în apropiere de alegerile locale.

Tot pe surse am aflat că Sorinel Răducanu se va conforma solicitării președintelui de organizație Adrian Solomon și își va depune demisia din Consiliul Local Bârlad.

Articolul precedentVasluiul și încă 24 de județe sub COD GALBEN de furtună până marți dimineață
Articolul următorProcent de peste 40 la sută a dascălilor cu medii peste 7 la titularizare