Primăria Vaslui a recționat după nemulțumirile vasluienilor referitoare la semaforul instalat în municipiul Vaslui la intersecția străzilor Mihail Kogălniceanu, Donici și Nicolae Iorga.

Prin intermediul unui comunicat de presă, administrația locală susține că semaforul a fost instalat urmare a aprobării de către Consiliul Local al municipiului Vaslui prin H.C.L. nr.82/27.06.2019, a Raportului Comisiei de reglementare a circulației pe drumurile publice în municipiul Vaslui, comisie înființată prin Dispoziția Primarului municipiului Vaslui nr.544/17.10.2018 și a avizului Poliției Rutiere, ca măsură de creștere a fluidizării traficului, dar și a gradului de siguranță al pietonilor prin semaforizarea unor intersecții.

”Atingerea obiectivelor menționate mai sus se poate face prin monitorizarea permanentă a situației reale din trafic, atât în orele de vârf, cât și în celelalte intervale de timp și prin luarea măsurilor corective necesare, în special cele referitoare la ajustarea și optimizarea timpilor de funcționare ai semaforului pe diferite faze ale acestuia, acțiune care este în curs de desfășurare. Menționăm faptul că, urmare a unor măsuri deja luate, primele efecte pozitive au început să apară, astfel încât, începând cu data de vineri, 22 noiembrie 2019 circulația în zonă s-a îmbunătățit considerabil”, se arată în comunicatul de presă.

Primăria Vaslui își cere scuze pentru eventualul disconfort creat și asigură că se va depune toate eforturile necesare pentru atingerea obiectivelor acestei măsuri.

Articolul precedentMii de copii din județul Vaslui cu cel puțin un părinte aflat la muncă în străinătate
Articolul următorLPS Vaslui are cel mai modern teren sintetic din județ