Sporting Juniorul Vaslui se află în plină pregătire pentru partea a doua a Ligii Elitelor U19. Formația vasluiană a renunțat la participarea la o serie de turnee amicale, preferând jocuri cu echipe de seniori.

Astfel, sâmbătă, 2 februarie, jucătorii pregătiți de Cornel Cracea vor susține un prim amical, cu Ceahlăul Piatra Neamț, formație aflată pe locul 8 în seria 1 a ligii a treia.

Sporting Juniorul Vaslui va mai disputa o serie de partide de verificare cu Oțelul Galați, echipă care are ca obiectiv promovarea în liga secundă, Aerostar Bacău, din liga a doua, dar și cu alte formații de seniori din zona Moldovei.

Clubul vasluian are doi jucători în pregătire cu Poli Iași. Este vorba despre Octavian Cracea și Ștefan Ștefanovici. Cei doi au fost în cantonament în Antalya, cu echipa antrenată de Flavius Stoican, fiind folosiți și într-o serie de jocuri de verificare.

”Vedem zilele următoare ce se va întâmpla. Octav mai are încă două oferte. O decizie o vom lua până la finalul săptămânii”, a spus Cornel Cracea.

Liga Elitelor U19 se reia pe 9 martie, Sporting Vaslui urmând a juca acasă cu Sport Team București.

Vasluienii sunt pe locul 3 în clasamentul seriei Est, la 4 puncte de primul loc, ocupat de Dinamo, și la un punct de locul secund, ocupat de Viitorul Constanța.

Articolul precedentÎncep lucrările la rețeaua de apă a Vasluiului
Articolul următor„Epopeea” transportului în comun, actul III – ședință extraordinară convocată pentru joi!