Polițiștii din Arad au reuşit să identifice un biciclist, victimă a unui accident mortal produs pe DN 79 în noaptea de sâmbătă spre duminică. Este vorba de un tânăr de 21 de ani din Vaslui, în continuare fiind derulate activităţile pentru găsirea autorului accidentului, care a fugit de la locul faptei.

„A fost identificată victima accidentului mortal de pe DN 79, din noaptea trecută. Este vorba despre un tânăr de 21 de ani, din judeţul Vaslui, care locuia pe raza localităţii Zimand. Familia urmează a fi anunţată, de asemenea continuăm activităţile pentru identificarea autorului accidentului şi tragerea acestuia la răspundere penală”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Adina Aconstantinesei.

Poliţiştii arădeni au mobilizat echipaje care caută, duminică, în continuare un şofer care a accidentat mortal un biciclist pe DN 79, iar apoi a fugit de la locul faptei, iniţial victima nefiind identificată pentru că nu avea acte asupra sa.

Accidentul a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe şoseaua care leagă Oradea de Arad (DN 79), în zona localităţii arădene Zimand Cuz.

Articolul precedentGherghești: intervenție SMURD în cazul unui bărbat care „a vrut să vadă fântâna pe interior”
Articolul următorControl judiciar pentru un bărbat din Grivița care și-a bătut părinții