Sfârșit tragic pentru Giani Spătaru, un bârlădean în vârstă de 43 de ani, care se afla la muncă în Spania de câțiva ani. Acesta a murit după ce a căzut cu o tavă pe scările unui hostel.

Giani Spătaru muncea de aproximativ trei ani în Villagarcía de Arosa, o localitate din Spania și locuia într-o cameră a unui hostel (n.r. – unitate de cazare pentru turiștii cu buget restrâns având dormitoare comune) cu alți doi români.

Vinerea trecută, la sfârșitul zilei de muncă, bârlădeanul a mers la locul unde era cazat și a cerut să-și ia masa de seară în cameră. Pe scări, acesta s-a dezechilibrat și a căzut. Zgomotul căderii a fost atât de puternic, încât i-a alarmat pe toți cei din hostel.

Medicii de pe ambulanță chemați la fața locului să intervină nu au mai putut face nimic pentru Giani Spătaru, acesta fiind declarat decedat.

Toți cei care l-au cunoscut pe bârlădeanul în vârstă de 43 de ani nu au decât cuvinte de laudă: „Suntem foarte impresionați de ceea ce s-a întâmplat, în restaurant este singurul lucru despre care se vorbește astăzi, pentru că Giani era o persoană excepțională, un muncitor neobosit, un vecin bun și foarte amabil cu toți clienții, pentru că dacă aveai nevoie de ceva, el era întotdeauna dispus să te ajute. Ți-ar fi dat și haina de pe el dacă era nevoie”, a spus Luis Oliveira, bucătarul hostelului unde locuia Giani, șocat.

Conform presei locale, este incertă situația despre ce se va întâmpla cu trupul bărbatului decedat după ce i se va efectua autopsia. Administratorul unității de cazare s-a oferit să ofere sprijin familiei lui Giani, în ceea ce privește înmormântarea sau repatrierea trupului acestuia.

La Bârlad, Giani Spătaru are un fiu și pe tatăl său bolnav. El povestea prietenilor, mai mereu, că plecase din țară din cauza neajunsurilor, pentru a-și ajuta familia.

Articolul precedentContractul cu Vertrantis a fost reziliat! Transportatorul va ieși de pe trasee în cel mult 90 de zile.
Articolul următorMazda CX-5 furată din Italia, descoperită la controlul de frontieră