Un bărbat din județul Vaslui, în vârstă de 47 de ani, plecat la muncă în județul Arad, s-a ales cu dosar penal după ce a încălcat un ordin de protecție emis de polițiștii arădeni, la cererea concubinei sale. El este acuzat de violență în familie și de încălcarea unui ordin de restricție.

Pe 14 iunie a.c., polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 de o femeie care susținea că a fost agresată de cel cu care locuiește în chirie, într-un imobil din Arad. Echipajul deplasat la fața locului au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului din județul Vaslui, cu interdicția de a se apropia la mai puțin de 200 de metri de victimă. De asemenea, agresorului i s-a interzis să contacteze femeia prin orice mijloace.

„În aceeași noapte, bărbatul s-a întors la locuința comună, prezența polițiștilor fiind solicitată de femeia de 42 de ani. Bărbatului i-a fost întocmit un nou dosar de cercetare penală, pentru încălcarea ordinului de protecție provizoriu”, au precizat reprezentanții IPJ Arad.

Vasluianul s-a ales acum cu două dosare penale, unul pentru violență în familie și unul pentru încălcarea unui ordin de restricție.

Articolul precedentViceprimarul comunei Mălușteni, găsit în incompatibilitate de Agenția Națională de Integritate
Articolul următorBărbaţi daţi în urmărire internaţională de către autorităţile italiene şi austriece, depistaţi la controlul de frontieră