În cursul zilei de Joi, 2 decembrie 2021, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vaslui, au depistat, în flagrant, în localitatea Oprișița, comuna Poienești, județul Vaslui, un tânăr care ar fi deținut și ar fi intenționat să comercializeze mai multe articole pirotehnice.

Cu ocazia activităților desfășurate, poliţiştii au ridicat, în vederea cercetării, aproximativ 30 de kilograme de articole pirotehnice, din categoriile P1, F2, F3 și F4, deţinute fără drept,  în valoare de peste 1.500 lei.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “efectuarea de orice operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept” prevăzută de art. 37 din Legea 126/1995 privind regimul materialelor explozive.

Sursa: Realitatea de Vaslui

Articolul precedentUn salvator are nevoie de ajutor pentru copilul sau
Articolul următorTrei tineri au aruncat cu petarde în zona Judecătoriei Bârlad, apoi au încercat să fugă. Ce au pățit aceștia