Unul dintre cei doi soți din Bârlad care au ajuns la spitalul din localitate pe data de 1 Martie, după ce nașii i-au găsit căzuți pe jos, inconștienți, este suspect de intoxicare cu barbiturice și cannabis. 

Analizele toxicologice au scos la iveală că bărbatul în vârstă de 34 de ani, avea urme în sânge de substanțe cu efect halucinogen, mai exact, cannabis și barbiturice. În momentul în care a fost găsit el avea și un blocaj renal, drept pentru care medicii bârlădeni l-au trimis la Iași, la spitalul „Sf. Spiridon”. De aici, a fost transferat la Spitalul Parhon, secția Nefrologie.

Soției acestuia, în vârstă de 27 de ani, testul toxicologic nu a indicat că ar fi consumat substanțe interzise și este suspectată de intoxicație cu monoxid de carbon.

Reamintim că două persoane au ajuns în cursul zilei de 1 martie, în stare gravă, la spitalul din Bârlad, după ce au fost găsite aproape inconștiente, zăcând pe jos, într-o casă din localitatea Crâng, comuna Ciocani. Cei doi, soț și soție, au un copil împreună, pe care l-au și încreștinat religios cu o zi înainte.

Pe 1 Martie era programată și petrecerea de botez, iar de dimineață, rudele i-au tot apelat pe telefoane pe cei doi, însă niciunul nu răspundea la telefon.

Articolul precedentPoveștile lui Creangă au atras sute de elevi vasluieni
Articolul următorRapid Brodoc, prima semifinalistă a Cupei României