Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Vaslui, este cercetat de polițiștii vasluieni, sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, braconaj, uz de armă neletală fără drept și contrabandă. 

Polițiștii din cadrul  Biroului de Investigații Criminale Vaslui au efectuat o percheziție la domiciliul unui bărbat din municipiul Vaslui, ocazie cu care au depistat și ridicat, în vederea cercetării, un pistol cu gaze, precum și muniție aferentă (peste 540 proiectile metalice).

În urma cercetărilor efectuate,  polițiștii au stabilit faptul că acesta nu posedă autorizare pentru deținerea armei neletale, arma și muniția fiind introduse în România în anul 2011, din Italia. Bărbatul este bănuit că ar fi folosit arma la activități de braconaj, pe raza comunei Muntenii de Jos, județul Vaslui.

În cauză sunt continuate activitățile de cercetare penală sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, urmând a fi stabilită și probată întreaga activitate infracțională săvârșită.

Articolul precedentFirmele vasluiene, amendate de inspectorii ITM Vaslui
Articolul următorUn bărbat din județul Vaslui, arestat pentru viol în Zalău