Sandu Iacob, antrenor CSM Focșani

Sandu Iacob, antrenorul CSM Focșani, consideră meciul cu CSM Vaslui unul util și nu face caz din înfrângere.

”A fost înfrângere astăzi, nu vom face capăt de țară. Angajamentul lor a fost foarte bun. Bănuiesc că Vasluiul și-a atins obiectivul jucând cu o echipă de liga națională. Pentru noi a fost un meci de antrenament bun, în perspectiva meciului cu Buzău, cel care contează foarte mult”, a spus Sandu Iacob.

Acesta a ținut să mulțumească vasluienilor, care au venit în număr mare la un meci amical, pentru a vedea la lucru două echipe bune: ”Ceea ce mă bucură foarte mult e că au fost suporteri la sală și am putut să ne bucurăm împreună de handbal. Sper că le-au plăcut ceea ce au văzut și le mulțumim că au fost alături de handbaliști”.

Sandu Iacob consideră că locul CSM Vaslui este în prima ligă și speră să se întâlnească la anul și în competițiile oficiale.

”Ținând cont de rezultatele din amicale cu echipe din prima ligă, cu siguranță pot evolua în Liga Națională. Au în componență jucători cu experiență, sunt de liga națională, dar e bine că s-au adaptat situației și au luat-o de la capăt. Le dorim succes și să ne vedem la anul în Ligă”, a conchis antrenorul focșănenilor.

Articolul precedentVIDEO-Bibirig: ”Creștem de la meci la meci!”
Articolul următorGarda de mediu le cere vasluienilor să nu mai dea foc la miriști