Spitalul Județean de Urgență (SJU) Vaslui are din această lună 9 medici specialiști noi.

Aceștia vor acoperi posturile deficitare de la cea mai mare unitate spitalicească din județ.

La Ambulatoriul de Specialitate a fost cooptată doctorița Camelia Andrei, medic specialist Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice.
Dr. Simona Mihaela Costin este medicul specialist oncologie medicală, adus la Compartimentul de Oncologie medicală. De asemenea, la Compartimentul gastroenterologie a fost angajată dr.Oana Mihaela Gabor, medic specialist gastroenterologie.
Dr.Geanina Ramona Hogaș, medic specialist medicină internă, va face parte din echipa medicală de la secția de medicină internă, iar dr.Valentina Roxana Huțanu, medic specialist psihiatru, a fost adusă la Centrul de sănătate mintală pentru adulți Vaslui.

Secția de pneumologie și-a mărit echipa cu medicul Aurelia Marza, specialist pneumolog, iar dr.Armand Andrei Armand, medic specialist ortopedie și traumatologie, a fost angajat la secția de Ortopedie și traumatologie
Medicul Mihaela Irina Iuliana Raveică, medic primar dermato-venerologie, face parte din compartimentul dermato-venerologie, iar Constantin Ioan Vechiu, medic specialist urolog, a fost cooptat la Compartimentul Urologie.

Articolul precedentDrum județean blocat de viscol
Articolul următorElisabeta Polihroniade, comemorată la Vaslui