Primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, a declarat, într-o conferinţă de presă, că speră ca noul Guvern să nu blocheze proiectele de dezvoltare demarate la nivel local.

Acesta a adus în discuţie o serie de proiecte aflate în diverse stadii de realizare, care ar putea fi blocate la nivel guvernamental, amintind de amenajarea unui bazin de înot, proiect aflat în analiză financiară, construcţia a 20 de locuinţe de serviciu pentru care s-a dat deja aviz privind proiectarea şi execuţia, amenajarea albiei râului Bârlad, investiţie aflată în procedură de achiziţie a lucrărilor, reabilitarea șoselei de centură, aflată în faza întocmirii studiului de fezabilitate sau reabilitarea sistemului de apă-canal.

„Suntem într-o derivă, cu Guvernul, cu orientarea. Vreau să spun foarte serios un lucru, că nu mă clinteşte nimeni şi nimic. O să vină cine va veni, rămân om al comunităţii şi mă lupt pentru obiective. Speranţa mea este că ceea ce am pornit nu va fi blocat, că aş fi pentru a şaptea oară tradus. Obiectivele demarate, care sunt înscrise pe listele sinteză la Bucureşti, care sunt în diferite etape de realizare, eu sper că indiferent cine va fi acolo, la Bucureşti, le va duce mai departe, că nu sunt ale mele, sunt ale comunităţii de aici”, a declarat primarul Vasluiului.

Întrebat dacă va candida pentru al patrulea mandat în fruntea Primăriei Vaslui, Pavăl a spus că prioritatea sa este să-şi ducă la final actualul mandat şi a subliniat că eventuala blocare a anumitor proiecte nu ar putea reprezenta un motiv pentru renunţarea la o eventuală candidatură.

„Am să vă spun în timp util. Deocamdată îmi duc mandatul mai departe, am câteva obiective, cum e normal şi firesc, să treacă etapa aceasta, nu pot anticipa această chestiune pentru că depind şi eu de câteva elemente. Prima dată, depinde de ceea ce pot să mai realizez de aici. Deocamdată astea sunt vorbe, până la fapte mă voi trezi cu nişte minuni, că trebuie s-o iau iar de la capăt. Eu cred că nu vor fi blocate proiectele, pentru că dacă vor fi blocate, vin cu cele care au mai fost blocate o dată şi le am pregătite, le scot iar la suprafaţă. În funcţie de cine vine, scot proiectele, am alternativă. Nu este acum momentul alegerilor locale, mai avem până atunci o anumită perioadă. Suntem într-o perioadă de campanie pentru prezidenţiale. Implicarea mea este foarte serioasă în organizarea acestor alegeri, vor fi probabil două tururi, care sper să se desfăşoare fără probleme”, a conchis Vasile Pavăl.

Articolul precedentElevii unei școli din Vaslui, nevoiți să învețe în frig!
Articolul următorCimitirul Eternitatea va fi preluat de o firmă din subordinea Primăriei Vaslui