Primarul Vasile Paval i-a înștiințat pe vasluieni, prin intermediul unei scrisori, care sunt planurile municipalității pe acest an.

Documentul, pe lângă enumerarea realizărilor din anul precedent, cuprinde o listă a proiectelor și investițiilor ce vor demara sau continua în acest an.

Edilul a ținut să le mulțumească locuitorilor municipiului Vaslui ”pentru răbdarea de care dați dovadă și pentru faptul că ați înțeles că transformările majore se fac pe termen mediu și lung, dar sunt strict necesare pentru creșterea calității vieții în municipiul nostru”.

”În luna februarie vor demara lucrările de extindere a reţelei de distribuţie a apei potabile şi canalizare pe raza Municipiului Vaslui şi a localităţilor componente, în cadrul proiectului major „Reabilitarea sistemului de alimentare cu apă, a sistemului de canalizare şi a staţiilor de epurare în aglomerările Vaslui, Bârlad, Huşi, Negreşti, din judeţul Vaslui”, finanţat în cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare, derulat de Consiliul Judeţean Vaslui, proiect la care suntem parteneri. Proiectul are o durată de execuţie de 20 luni, iar străzile pe care se vor executa lucrări vor fi aduse la cunoştinţa publică în perioada imediat următoare, prin mijloacele de comunicare de care dispune Instituţia Primarului şi prin tipărirea unei publicaţii care va fi afişată în locurile publice (Publicaţia nr. 1 a Primăriei Municipiului Vaslui). Atragerea fondurilor europene nerambursabile, pentru implementarea proiectelor de dezvoltare a comunităţii locale, rămâne una dintre preocupările noastre permanente”, se arată în scrisoarea trimisă vasluienilor.

Pe lângă proiectele deja sigure, primarul Vasile Pavăl anunță depunerea la Organismele Intermediare, spre evaluare în vederea obținerii finanțării, de noi proiecte, în valoare totală de 224.439.448 lei, fonduri externe nerambursabile.

Articolul precedent85 de polițiști au acționat în tot județul pentru combaterea activităților infracționale
Articolul următorLa volan fără documente valabile